XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

AirLine Headsets - Samson Airline 77 AH1, Micro AH2

HeadsetMicrofoon.nl heeft alle AirLine Headsets van Samson direct leverbaar. Zoals de Airline 77 AH1, Micro AH2, alle types op voorraad en als u deze koopt heeft u die de volgende werkdag in huis.

Samson Airline Headsets op een rijtje

Samson heeft verschillende soorten headsets te koop. Dit zijn de AirLine 77 headsets en de AirLine Micro headsets. Het grote voordeel van deze headsets is dat ze geen losse bodypack zender hebben maar een mini zender op het beugeltje van de headset of earset microfoon. Bij de Airline 77 heet het zendertje AH1 en bij de AirLine Micro heet de zender AH2. Zowel de AH1 als AH2 werken met de CR77 ontvanger van het AirLine systeem. Dus u kunt kiezen welke headset u wil gebruiken. Deze typen zijn te koop

- Airline 88: Fitness pro Aerobics/Presentatie headset, met AH8 zender
- Airline Fitness PRO HS: QE MKII Headset, met extra windscreens en bescherming, met AH1 zender
- Airline 77 QV10e: Presentatie/Zang headset, met AH1 zender
- Airline Micro: Presentatie/Fitness headset earset microfoon, met AH2 zender
- Airline Micro AH2-PS: Presentatie/Fitness headset earset microfoon, met AH2 zender, en oplader

Airline 88 Top Model Airline van Samson

Het nieuwe AirLine 88 FITNESS PRO HS heeft een ingebouwde spatwaterdichte AH8 zender. Deze headset kun je los kopen als je bijvoorbeeld al een CONCERT 88 cr88 wireless receiver hebt. Of je bestaande headset kapot is gegaan.

AirLine Headset Kanalen

De AirLine headsets worden op dit moment in meer dan 16 kanalen gemaakt. Echter in nederland (en belgie) kunnen binnenkort alleen nog de E1, E2, E3, E4 gebruikt worden. Heb je nog een oudere U1, U2, U3, U4, U5 of U6 dan kun je die beter niet meer kopen bestellen aangezien deze in Nederland niet meer te gebruiken zijn. Heb je een ouder Airline Systeem met een U kanaal neem dan even contact op voor advies en eventueel vervanging door een E kanaal! Verschillende AirLine Micro headsets zijn ook in N kanalen te bestellen N1, N2, N3, N4, N5 en N6.

Airline 77 Headsets, los te koop

De volgende headset microfoons in de Airline 77 serie zijn allen met de AH1 zender. Deze kun je kopen als je een Airline CR77 ontvanger gebruikt als reserve of vervangende headset als deze kapot is.
Airline Micro Headsets, los te kopen

De volgende headset microfoons in de Airline Micro zijn los te koop. Deze hebben een ingebouwde AH2 zender. Deze kun je gebruiken met zowel de Airline CR77 ontvanger als met de AirLine Micro AR2 ontvanger uit het airline micro systeem!


Mocht je nog geen USB oplader hebben dan kun je beter deze versie kopen.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 HeadsetMicrofoon.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.