30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloos HeadsetDraadloze systemenLosse HeadsetComputer/PC HeadsetHoofdtelefoonBluetoothTasjes/Koffers

5, 6, 7 of meer Headsetmicrofoons Tegelijk | Musical, Theater, Toneel

Voor theater, musical en toneel kan het handig zijn om meerdere draadloos headsetmicrofoons tegelijk te gebruiken. Om dit mogelijk te maken heb je meerdere losse systemen of multi systemen tegelijk nodig. Voor 5,6 of 7 headsetmicrofoons kun je de volgende typen en merken headsetmicrofoons gebruiken om tot het aantal te komen wat je nodig hebt. Om 5 headsetmicrofoons te krijgen kun je bijvoorbeeld een 4 voudig systeem uit de budget klasse nemen en deze combineren met een enkel headset systeem uit de buget-beter klasse. Alle systemen werken prima naast elkaar. Wil je echter bijvoorbeeld 8 tegelijk gebruiken dan raden we niet de systemen uit de buget-goed klasse aan. Niet omdat het niet werkt. De kans op kleine storingen is iets groter en dan is een iets duurder systeem gewoon een beter keuze.

Budget - goed (Maximaal 6)


Budget - Beter (Maximaal 9)

Voor optredens met 5,6 of 7 headsets of meer kun je deze sets gebruiken. Je kunt dan natuurlijk bijvoorbeeld 7x dezelfde gebruiken, maar ook een combinatie van verschillende draadloos headset hoofdmicrofoons.

Zeer goede headsetmicrofoons (Maximaal 20)

Voor 5, 6, 7 of nog meer headsetmicrofoons tegelijk kun je de volgende systemen gebruiken en combineren.
Bij meer dan 12 raden we echter inbouw in een rack systeem aan in combinatie met een gecombineerde antenne voor zowel gemak, als ook een nog professionele werking.

Draadloos Headsets Aansluiten

Draadloos hoofdmicrofoons sluit je aan op een geluidsinstallatie, of audio muziekinstallatie. Elke ontvanger sluit je aan op een microfoon ingang van bijvoorbeeld een mixer of mengtafel.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 HeadsetMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.