30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloos HeadsetDraadloze systemenLosse HeadsetComputer/PC HeadsetHoofdtelefoonBluetoothTasjes/Koffers

Fitness/Aerobics HeadsetMicrofoon Kopen | HeadsetMicrofoon.nl

Wil je een fitness/aerobics headset microfoon kopen? Dan heeft HeadsetMicrofoon.nl de verschillende fitness headset microfoon modellen op een rijtje voor je. De headsets zijn te koop als complete microfoonsysteem (dus headset + ontvanger + benodigdheden) Of als vervangende/reserve als je al een ontvanger hebt en je vorige headset versleten is. En natuurlijk ook de bijpassende audio apparatuur, speakers en geluidsinstallatie voor jou als instructeur maar ook voor een complete sportschool.

AirLine 77 Fitness PRO

Het Airline 77 fitness pro systeem is het syteem waar de meeste professionele sportscholen, health centra en fysio/fitness clubs voor kiezen. Deze biedt namelijk een enorm gebruikers gemak omdat de headset een mini AH1 zendertje heeft op de headset beugel. Dus wel de fijne Samson aerobics pro headset, maar geen draadje naar een losse beltpack zender die je weer ergens aan een riem of in een tasje moet dragen. Gewoon de headset opzetten en beginnen met je steps, aerobics of fitness les.

Airline 88 Fitness Microfoons

Samson heeft met de Airline 88 headsets een alternatief ontwikkeld voor het airline 77 systeem wat voor sommige sportscholen een grote verbetering kan zijn. De headset zenders op het achterhoofd zijn bij de airline 88 echte (spat) waterdicht. Deze zijn oplaadbaar met een magneetje en hebben dus geen batterij klepje meer waar zweet door naar binnen kan. De pasvorm is ook ruimer zodat mensen met een groter hoofd deze ook passen.

Airline 99 Fitness ATX Microfoons

De nieuwe airline 99 systemen gebruiken een mini beltpack zender voor sportscholen en instructeurs die een zender op het achterhoofd minder praktisch vinden, zoals bij bijvoorbeeld bepaalde grond oefeningen. Of sporten waarbij de instructeurs (wilde) hoofdbewegingen maken of veel springen en de headset absoluut het aller kleinst moet zijn en zo licht mogelijk moet zijn. De ATX zenders zijn met alle soorten microfoons met een 3 pin systeem te gebruiken. Als je deze microfoonset compleet wil kopen zijn dan zijn deze te koop met de zeer fijne aerobics pro headset en ook de HS2 mini microfoon fitness headset.

Concert Fitness pro

Het Concert fitness pro systeem is natuurlijk qua Samson headset microfoon precies hetzelfde. Dus altijd de juiste keuze. Alleen biedt ook nog een hoogwaardiger draadloos zend/ontvangst systeem deze biedt een diversity draadloze UHF zend techniek. Dus minder kans op wegvallen van signaal, onderbreking van het geluid en een nog helderder klank. Dus je bent nog beter verstaanbaar.

Concert Aerobics Pro

Natuurlijk hetzelfde draadloze systeem alleen dan nu met een wel hele fijne Samson headset microfoon speciaal gemaakt voor fitness en aerobics. Deze beugel is aan te passen op de omvang van het hoofd en zal dus bij verschillende sport instructeurs/instructrices beter zitten. De belangrijkste reden om voor dit type te kiezen is vooral het microfoontje van de headset die dichter op de mond zit en richtingsgevoelig is. Hierdoor kun je nog beter in situaties les geven met harde muziek, zoals bij spinning of pump of steps aerobics met behoorlijk wat muziek. Deze headset maakt je beter verstaanbaar en is het minst gevoelig tegen rondzingen/piepen

AirLine 88 Fitness PRO

Het Airline 88 fitness pro is het meeste luxe en geavanceerde draadloze headset systeem op de markt voor spinning, zumba, steps, dansschool gebruik of welke vorm van fitness en sport instructie. Deze heeft een microzender in de hoofdbeugel die oplaadbaar is en ook nog eens volledig spatwaterdicht!


AirLine 77 Fitness PRO micro

Het fitness pro micro is een fijn nieuw systeem met veel mogelijkheden. Deze combineert de SE10 mini headset microfoon, alleen dan met een AH2 mini zender, en is zo klein dat deze op 1 oor gedragen kan worden. Dus en een goed geluid en zo op het oor te zetten. Deze wordt geleverd met grote ontvanger voor handige inbouw in het audio/muziek rack systeem

AirLine MICRO

Het mobiele fitness les headset van Samson. Heb je klassen ergens op een locatie buiten je sportschool? Dan neem je deze zo mee. Super klein, werkt net zo goed. Het handige is vooral dat deze echt draadloos is. Dus de ontvanger is net als het headsetje op te laten en hoeft dus niet aan de stroom via een adapter. Helemaal perfect in combinatie met een draadloze accuspeaker.

Headset sponjes

Voor het gebruik van sportschool headsets zijn de zogenaamde microfoon windscreens of headset sponsjes altijd aan te raden. Deze zorgen dat plof of plop geluiden tijdens de lessen een stuk minder. Daarnaast beschermen de kapjes de microfoon tegen zweet en speeksel.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 HeadsetMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.