XL
INFODESK
(9-17u)
033-2011144
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Keurmerk webwinkel

Fitness/Aerobics Headset Microfoon Kopen

Wil je een fitness/aerobics headset microfoon kopen? Dan heeft HeadsetMicrofoon de beste "BESTE FITNESS HEADSET" microfoon modellen op een rijtje voor je. De headsets zijn te koop als systeem (dus headset + ontvanger) Of als vervangende/reserve headset te kopen als je al een ontvanger hebt. En natuurlijk ook de bijpassende audio apparatuur, speakers en geluidsinstallatie

AirLine 77 Fitness PRO

Het Airline 77 fitness pro systeem is het syteem waar de meeste professionele sportscholen, health centra en fysio/fitness clubs voor kiezen. Deze biedt namelijk een enorm gebruikers gemak omdat de headset een mini AH1 zendertje heeft op de headset beugel. Dus wel de fijne Samson aerobics pro headset, maar geen draadje naar een losse beltpack zender die je weer ergens aan een riem of in een tasje moet dragen. Gewoon de headset opzetten en beginnen met je steps, aerobics of fitness les.

Concert 77 Fitness pro

Het Concert 77 fitness pro systeem is natuurlijk qua Samson headset microfoon precies hetzelfde. Dus altijd de juiste keuze. Alleen biedt ook nog een hoogwaardiger draadloos zend/ontvangst systeem deze biedt een diversity draadloze UHF zend techniek. Dus minder kans op wegvallen van signaal, onderbreking van het geluid en een nog helderder klank. Dus je bent nog beter verstaanbaar.

Concert Aerobics Pro

Natuurlijk hetzelfde draadloze systeem alleen dan nu met een wel hele fijne Samson headset microfoon speciaal gemaakt voor fitness en aerobics. Deze beugel is aan te passen op de omvang van het hoofd en zal dus bij verschillende sport instructeurs/instructrices beter zitten. De belangrijkste reden om voor dit type te kiezen is vooral het microfoontje van de headset die dichter op de mond zit en richtingsgevoelig is. Hierdoor kun je nog beter in situaties les geven met harde muziek, zoals bij spinning of pump of steps aerobics met behoorlijk wat muziek. Deze headset maakt je beter verstaanbaar en is het minst gevoelig tegen rondzingen/piepen

AirLine 88 Fitness PRO

Het Airline 88 fitness pro is het meeste luxe en geavanceerde draadloze headset systeem op de markt voor spinning, zumba, steps, dansschool gebruik of welke vorm van fitness en sport instructie. Deze heeft een microzender in de hoofdbeugel die oplaadbaar is en ook nog eens volledig spatwaterdicht!


AirLine 77 Fitness PRO micro

Het fitness pro micro is een fijn nieuw systeem met veel mogelijkheden. Deze combineert de SE10 mini headset microfoon, alleen dan met een AH2 mini zender, en is zo klein dat deze op 1 oor gedragen kan worden. Dus en een goed geluid en zo op het oor te zetten. Deze wordt geleverd met grote ontvanger voor handige inbouw in het audio/muziek rack systeem

AirLine MICRO

Het mobiele fitness les headset van Samson. Heb je klassen ergens op een locatie buiten je sportschool? Dan neem je deze zo mee. Super klein, werkt net zo goed. Het handige is vooral dat deze echt draadloos is. Dus de ontvanger is net als het headsetje op te laten en hoeft dus niet aan de stroom via een adapter. Helemaal perfect in combinatie met een draadloze accuspeaker.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 HeadsetMicrofoon.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.