30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Draadloos HeadsetDraadloze systemenLosse HeadsetComputer/PC HeadsetHoofdtelefoonBluetoothTasjes/Koffers

Stem Spraak en Presentatie Headsets en Microfoons - Met Uitleg

Wil je een headset microfoon gaan gebruiken voor stem en spraak versterking via een audio systeem? Of misschien een headset gaan gebruiken om opnamen te maken dan zijn er nogal wat mogelijkheden. Op deze pagina geven we je een overzicht van de betere draadloos headset systemen met uitleg over de voor- en nadelen.

Wat is een draadloos headsetmicrofoon?

Een draadloos headsetmicrofoon bestaat meestal uit twee onderdelen. Een draadloos audio systeem, en een headset microfoon. Deze staan min of meer los van elkaar waardoor je dus met 1 soort draadloos systeem de keuze hebt uit verschillende soorten typen en kwaliteiten headsets en microfoontjes. En andersom geldt het ook bij een type headset microfoon kun je kiezen uit verschillende kwaliteiten draadloze systemen.

Kwaliteit van de microfoon headset

De headset microfoon kan verschillende eigenschappen hebben. Bijvoorbeeld richtingsgevoelig, of rondom gevoelig. En natuurlijk ook de klank kwaliteit en volume van de microfoon

Kwaliteit van het draadloos systeem

De kwaliteit van het draadloos systeem is natuurlijk ook belangrijk. Je kunt kiezen voor een simpel draadloos systeem wat gewoon goed klinkt voor standaard gebruik. Of voor het meeste luxe draadloze systeem. Bij de geluidskwaliteit moet je je voorstellen dat hoe luxer het draadloos systeem is hoe helderder en duidelijker het geluid is en meestal ook net weer wat minder ruis. Daarnaast bestaat de kwaliteit bij een draadloos systeem ook uit de storingsvrij of storigsgevoeligheid. En ook, soms, hoe makkelijk is deze in te stellen en te gebruiken. Bij de goedkopere systemen werkt alles meestal simpel en direct met minder instel mogelijkheden. Deze zijn perfect voor situaties waarbij geen of weinig andere systemen in de buurt zijn en dan werken ze volledig storigsvrij. Ga je een headsetmicrofoon gebruiken op een plek waar veel andere draadloze systemen gebruikt worden, dan kan een luxer draadloos systemen handiger zijn zodat de andere systemen in de buurt niet op jouw systeem gaan storen en je gemakkelijk je instellingen kan veranderen (soms zelfs automatisch)

Basis systeem - Goede Kwaliteit en Simpel

Voor situaties met geen of weinige andere draadloze systemen (binnen 100 meter). Is het concert 88 systeem de perfect oplossing voor storingsvrij en kraakhelder geluid. Met ook nog eens een goede onopvallende headset.

Luxe systeem - Zeer goede Kwaliteit en Simpel

Nog betere geluidskwaliteit en keuze uit verschillende Headset microfoons. Perfect voor elke presentatie toepassing met kraakhelder en storingsvrij geluid

Meest Luxe systeem - Sublieme Kwaliteit en Extra Mogelijkheden

Te gebruiken in zowel de simpele situaties maar ook juist in situaties waar meerdere gebruikers van draadloze systemen zijn. Een perfect systeem met altijd goed geluid.

Andere presentatie microfoons

Naast de keuze voor headsetmicrofoon kan de keuze natuurlijk ook vallen op een handmicrofoon of dasspeld mini microfoon voor presentatie doeleinden.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 HeadsetMicrofoon.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.