30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Draadloos HeadsetDraadloze systemenLosse HeadsetComputer/PC HeadsetHoofdtelefoonBluetoothTasjes/Koffers

Zang Headset Microfoons - Welke is het Best voor Zingen?

Zoek je een headsetmicrofoon voor zang en zingen? En het liefst natuurlijk draadloos zodat je vrij kunt bewegen en er geen kabels zijn waar je over kan struikelen? Dan hebben we bij headsetmicfoon.nl simpelweg de beste kwaliteit headsetmicrofoons voor de beste prijzen. Maar wat zijn nu de verschillende typen headsetmicrofoons voor zang gebruik? en waar kun je uit kiezen? En wat voor typen draadloze systemen zijn er?

Beste Kwaliteit Microfoon voor Zang

De beste microfoon voor zang is niet een draadloze headset microfoon. Bijna elke zanger of zangeres die een microfoon gebruikt zal in de studio liever een echte Studio Microfoon gebruiken. Voor live en podium gebruik zijn studio microfoons echter weer te gevoelig en zal een rapper, zanger of zangeres de voorkeur geven aan een goede live zangmicrofoon. De beste microfoon is dan bijvoorbeeld de nieuwe V7 van sE Electronics met gewoon een kabel er aan.


Waarom dan een HeadsetMicrofoon voor zang?

Een headsetmicrofoon gebruik je voor zang vooral voor situaties waar je je handen vrij wil hebben, of wil kunnen dansen. Of misschien wil je ondertussen gitaar spelen en toch kunnen rondlopen. En natuurlijk in tal van theater en musical toepassingen gebruik je een headset of mini microfoontje. Of misschien ben je een drummer of toetsenist die backing vocals doet. Dat zijn situaties waar een headset microfoon de oplossing is om toch te kunnen bewegen, dansen of muziek maken zonder dat je een microfoon hoeft vast te houden.

Richtingsgevoelig of niet

Het belangrijkste verschil tussen headsets is voornamelijk het formaat en de richtingsgevoeligheid.

De richtingsgevoelige headsets zijn voor namelijk voor zang/podium toepassingen met harde muziek. Deze gaan dan veel minder snel rondzingen.


Voor bijna alle andere toepassingen kies je meestal een meer subtiele headset. Zoals voor theater, musical, muziek waarbij op het podium zelf niet te harde muziek is. Deze headsets en earset zitten naast je wang en klinken mooi helder en natuurlijk.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 HeadsetMicrofoon.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.