30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloos HeadsetDraadloze systemenLosse HeadsetComputer/PC HeadsetHoofdtelefoonBluetoothTasjes/Koffers

AirLine 77 Headset Systeem - Overzicht alle Modellen Headsets, Microfoons

AirLine 77 headset microfoon systemen - Overzicht alle modellen draadloze headsets en losse headsetmicrofoons bij de HeadsetMicrofoon.nl winkel.

Airline 77 Headsets, los te koop

De volgende headset microfoons in de Airline 77 serie zijn allen met de AH1/AH7 zender. Deze kun je kopen als je een Airline CR77 ontvanger gebruikt als reserve of vervangende headset als deze versleten is, of kapot is, of als je elke instructeur in je sportschool een eigen headset wil geven. De headset zijn te koop in de kanalen E1, E2, E3 en E4. Daarnaast bieden wij verschillende plopkapjes aan bij de headsets.


Airline 77 Complete Start Set

Heb je nog geen Airline C77 ontvanger dan is er de complete set.

Airline 77 onderdelen


Nummer 1 Sportschool Headset Nederland/Belgie

De Airline 77 is al meer dan 15 jaar de meest verkochte, gebruikte en geliefde sport instructie microfoon in Nederland, Belgie en vele andere landen. En niet voor niets. De headset heeft een microfoon zonder kabeltje, dus nooit meer kabelbreuk. Zit voor de meeste instructeurs fijn. Blijft goed zitten. Is makkelijk op en af te zetten. Is goed vocht bestendig. Slijt niet snel, zelfs bij intensief gebruik. Is zeer betrouwbaar, en werkt simpel en gemakkelijk. En je kunt tot 4 systemen tegelijk in 1 sportschool gebruiken. Bovendien werkt de microfoon ook goed bij harde muziek en kleine zalen zonder rond te zingen/galmen. Daarnaast heb je tot 100 meter betrouwbaar bereik zonder storen of kraken in een grote sporthaal of buiten op het veld.

AirLine 77 basis, presentatie en zang


Airline 77 / MICRO hybride

Het fitness pro micro micro systeem is een combinatie van de AirLine 77 ontvanger met een AirLine Micro. Het belangrijkste voordeel is dat je zowel de prettige micro headset microfoon hebt. Maar wel een ontvanger die in te bouwen in een een rack systeem van de geluidsinstallatie.


Airline 77 / Fitness / Presentatie / Aerobics

De headsets voor fitness, sport, gym en aerobics instructie. En ook voor vele presentatie doeleinden waarbij de microfoon beter bestand is tegen moeilijke omstandigheden.

Airline 77 met micrfoon


Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 HeadsetMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.