30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,pinnenbij aflevering,paypal
id: - 0 -
Draadloos HeadsetDraadloze systemenLosse HeadsetComputer/PC HeadsetHoofdtelefoonBluetoothTasjes/Koffers

Airline 77 Fitness Microfoons (Reserve)Airline 77 Vervangen? E1, E2, E3, E4 HeadsetMicrofoon.nl

Samson Samson  Samson Airline 77 Microphones
  • Losse Samson Microfoons
  • Alle kanalen leverbaar E1, E2, E3, E4
  • Verbeterde zender, steviger bandje

Omschrijving

Kraakt je oude airline 77 headset of is deze gewoon versleten en ben je toe aan een nieuwe? Of werk je met meerdere instructeurs in je sportschool en wil je dat elke instructeur zijn eigen headsetmicrofoon heeft? Dan is een reserve microfoon ook los te koop. Het belangrijkste waar je om moet letten bij de aanschaf van een extra of nieuwe Airline 77 mic is dat deze hetzelfde kanaal heeft als je huidige microfoon. En dit is ook te zien op het kastje van het draadloos systeem. Dit staat met de kanaal code aangegeven. De zogeheten channel code CH. Deze zijn bijvoorbeeld E1, E2, E3, E4 - N1 tm N6 en er zijn ook nog oude microfoons met U1, U2, U3, U4, U5 en U6. De oude U frequenties zijn helaas niet meer leverbaar want die zitten in het gebied van 4G mobiele telefoons. En kunnen daardoor ook last hebben van storingen. De E frequenties zijn de huide Europese frequenties die overal in Europa gebruikt kunnen worden.

Plopkapjes en beschermkapjes

Bij de aanschaf van Samson headsets is het belangrijk dat je altijd gebruik maakt van de windscreen berschermhoesje voor om de microfoon, en van de doorzichte sweat moisture barriers om de AH/AH7 zender. Zeker bij intensief gebruik gaat hierdoor de headsetmicrofoon een stuk langer mee en slijt minder snel. Als XL service sturen wij je altijd extra plofkapjes mee zodat je langer van je nieuwe headsetmicrofoon kan genieten! Kies zelf de kleuren!

Verschil AH1/AH7

Op de headsets van de Samson Sport Microfoon staat of AH1 of AH7. De AH1 zender is het oudere type met een power en mute schakelaar aan de buitenkant. De nieuwere AH7 microfoon heeft een power knop achter het batterijklepje en een steviger rubber bandje. De headsets werken verder precies hetzelde met je CR77 Airline ontvanger. Mits je natuurlijk het juiste kanaal kiest/koopt. Wij verkopen alleen nog de nieuwere AH7 versie aangezien het zendertje door het nieuwe ontwerp veel minder snel vochtproblemen krijgt. Zelfs als instructeurs de beschermkapjes vergeten.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2019 HeadsetMicrofoon.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door Project XL - CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.